Paaspop

Programma compleet!

Op het kantoor van Paaspop is zojuist een grote fles champagne opengetrokken. Want met de bevestiging van de laatste reeks namen is het hele programma nu compleet en staan de timetables met alle acts per dag, tijdstip en podium op de vernieuwde website.

Dotan, Moss, DeWolff, Lieve Bertha, Olivier Weiter, FS Green, Ganz, Jameszoo, And So I Watch You From Afar, Nobody Beats The Drum, The Fortunate Sons, Immitellica, The Wytches, Back To The System, Prinz Klauz, 3FM DJ’s Coen en Domien en 3FM Serious Talents (plus de Serious Talent-winnaar) zijn de hekkensluiters van het duizelingwekkende aanbod aan theater, literatuur, straatartiesten, entertainment, stand up comedy en muziek, dat dit jaar op vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april op festivalterrein De Molenheide in Schijndel te vinden is.

Paaspop verwelkomt grote internationale topacts zoals The Prodigy, Kaiser Chiefs, 2ManyDJs, Triggerfinger maar ook jong aanstormend talent en de nationale muziekhelden Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig, Miss Montreal en Chef’Special. Het hele programma met 175 acts in alle muzikale genres is gedurende drie dagen en nachten verspreid over 13 sfeervolle tenten en area’s.

Maar er is meer!

Het Theater biedt dit jaar weer stand up comedy (Arie Koomen, Harry Glotzbach, Fuad Hassen en Martijn Oosterhuis) en muziek: onder meer Weekend Warriors, Lieve Bertha en Beverly Hills 908000’s. Boomshakalak, de bende DJ’s die de zomer al in de lente laat beginnen, is opnieuw van de party-partij. Aan het programma van Jack Daniel’s zijn 3FM Serious Talents en de winnaar van de 3FM Serious Talent Award toegevoegd. En net als vorig jaar kunnen mannen met gravel in their guts and the spit in their eye zich een nieuw stoer kapsel laten aanmeten bij Schorem Barbier, die eerder dit jaar de zeer geslaagde eerste editie van zijn eigen festival ScumBash in Rotterdam organiseerde. Dames kunnen op hun beurt terecht in de “women only area” van vintage mode- & hairstylisten Madame de Pompadour en La Fee Verte om zich tot fraaie pinups te laten transformeren. Geheel gratis, net als de Schorem Barbier.

Tweede editie Paaspop Academy met thema ‘Exclusive Festivals’

Na de succesvolle eerste editie van 2013 (toen met onder anderen Jan Smeets van Pinkpop) keert de Paaspop Academy dit jaar terug met een vernieuwd en innovatief programma. ‘Exclusive Festivals’ is het thema voor deze tweede editie die op donderdag 17 april tussen 15.00 en 19.00 uur plaatsvindt op het festivalterrein. Alle info over de tweede editie van de Paaspop Academy staat hier.