Skunk Anansie

Rockgroep gaat akoestisch.

Skunk Anansie verzorgde gisteren een bijzonder optreden in Carré. De rockband gaf 11 maart een akoestisch optreden in het Amsterdamse theater.

De show is onderdeel van de Skunk Anansie Acoustic Tour. An Acoustis Skunk Anansie – Live in Londen is de reden van de concertreeks. Het is het eerste livealbum van de band en ligt sinds vorig jaar in de winkels. In april verzorgde Skunk Anansie voor het eerst een akoestisch concert.

NIEUWE PLAAT

Achttien nummers, waaronder de hits ‘Weep’, ‘Charlie Big Potato’, ‘Weak’ en ‘Hedonism’, werden in een nieuw jasje gestoken. “Het was heel bijzonder”, blikt zangeres Skin terug op het eerste akoestische concert van Skunk Anansie. “Een heel andere kant van de band kwam aan het licht.”. In een geheel uitverkocht Carre kwam de band ook akoestisch heel goed tot haar recht.

Fotografie: Esmee Burgersdijk