Bryan Adams

Zanger solo in de Doelen.

De levende rocklegende Bryan Adams geeft op donderdag 31 juli 2014 een concert in De Doelen in Rotterdam. De sympathieke zanger was vorig jaar september voor het laatst in De Doelen te zien en maakt nu opnieuw in het kader van zijn tournee ‘The Bare Bones’ een korte stop in ons land. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag 25 april om 10.00 uur.

De Canadese singer/songwriter geeft gemiddeld 120 concerten per jaar, verkocht gedurende zijn carrière meer dan 65 miljoen albums en bereikte in meer dan 40 verschillende landen met veel van zijn hits de nummer 1 positie. Bryan Adams sleept de ene muziekprijs na de andere binnen; meerdere Canadese Juno Awards, twee Grammy Awards, een American Music Award en drie Academy Award nominaties voor de soundtracks van films, vijf Golden Globe nominaties en een onderscheiding in de Orde van Canada. Alsof Bryan Adams nog niet genoeg talenten bezit is hij tevens een begenadigd fotograaf en zet hij zich in voor maatschappelijke kwesties. Zijn concert in De Doelen vorig jaar was meteen uitverkocht. Het intieme concert dat hij op 31 juli geeft in Rotterdam maakt deel uit van ‘The Bare Bones’ tournee.

BRYAN ADAMS – The Bare Bones Tour

Donderdag 31 juli 2014
De Doelen – Rotterdam
Entree: € 75, € 65, € 55 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 april om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Foto: Harold Versteeg