Concert At SEA

Ilse DeLange, Bastille, Jacqueline Govaert en Navarone toegevoegd aan line-up.

Om de feestvreugde te verhogen, hebben we 4 te gekke nieuwe namen voor je waarmee de line-up zo goed als compleet is. Benieuwd naar de line-up per dag? Bekijk deze dan onderaan deze mail. Wacht trouwens niet te lang met het bestellen van kaarten want het gaat hard met de weekendtickets en overnachtingsarrangementen.

BASTILLE

Alweer een internationale topact! Niet alleen zijn we er trots op Passenger te verwelkomen, ook Bastille komt naar de Brouwersdam! Deze jonge honden zijn deze zomer headliner op festivals in heel Europa en natuurlijk zijn ze bij ons van harte welkom met hun energieke live show. Bastille scoorde grote hits met ondermeer Pompeii en Things We Lost In The Fire, allemaal afkomstig van debuutalbum Bad Blood.

ILSE DELANGE

Ilse DeLange is inmiddels natuurlijk geen onbekende meer voor Concert at SEA. Ze had de Brouwersdam al eerder aan voeten. Ilse blijft succesvol, veel oudere liedjes zijn al bijna evergreens en nieuwe singles gaan direct op alle radiostations en  de hitlijsten in. Een set vol oude en nieuwe hits dus!

JACQUELINE GOVAERT

Eindelijk staat ze op Concert at SEA en op een mooi moment. Haar tweede album ‘Songs to Soothe’ wordt heel goed ontvangen en staat vol met prachtige liedjes in de sfeer van Carol King. Een prachtige stem en een formidabele band, ideaal om te luisteren met een zwoele zeewind om je heen.

NAVARONE

Het beste Nederlandse rock album van de afgelopen jaren. Het is zomaar één van de  vele complimenten die Navarone kreeg de afgelopen tijd. Maak je op voor een portie vuige seventies rock ala The Black Crowes.  Gierende gitaren, pompende bas en strakke drums zorgen voor een kleine zandstorm voor het Umoja Podium. Hardrock op Concert at SEA, gewoon omdat het kan!

GEHELE LINE-UP PER DAG

De line-up per dag is bekend. De voorlopige openingstijden op beide dagen zijn van 12:00 uur tot 01:00 uur, en de eerste optredens beginnen om 13:30. Het tijdschema wordt een paar weken voor Concert at SEA bekend gemaakt.