Gavin DeGraw

Singer-songwriter komt naar de HMH.

Op maandag 22 september komt Gavin DeGraw naar Amsterdam voor een concert in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag 25 april om 10.00 uur.

De singer-songwriter Gavin DeGraw veroverde het afgelopen decennium vele harten met zijn blue-eyed soul sound en treffende melodieën. Zijn grote doorbraak is in 2003 als zijn single ‘I Don’t Want To Be’ in première gaat in de populaire televisieserie ‘One Tree Hill’. Met deze single bestormt hij in korte tijd de internationale hitlijsten. Ondanks zijn grote succes blijft hij, net als zijn muziek, down-to-earth en dit siert de Amerikaan. Later in 2013 breekt hij door met zijn debuutalbum ‘Chariot’ waarvan meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht.

Al van jongs af aan is Gavin DeGraw achter de piano te vinden. Op de beroemde Berklee School Of Music in San Fransisco legt hij zijn muzikale basis. Als hij vervolgens terugkeert naar New York start zijn carrière als professioneel singer/songwriter. Wanneer hij Clive Davis ontmoet neemt zijn carrière een grote sprong. Na het succes van ‘I Don’t Wanna Be’ volgen hits als ‘Follow Through’, ‘Chariot’, ‘In Love With A Girl’, zijn grote hit ‘Not Over You’ en van zijn in 2013 verschenen album ‘Make A Move’ Best I Ever Had en Who’s Gonna Save Us’.

GAVIN DEGRAW

Maandag 22 september 2014                           &nbs p;
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 38 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20:00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).