Ground Zero Festival

Nachtfestival maakt eerste namen bekend!

Brennan Heart, Angerfist LIVE en The Outside Agency

op 30 augustus naar recreatieterrein Bussloo

Website & eerste namen Ground Zero Festival 2014 online

Op 30 augustus 2014 vindt de negende editie van Ground Zero Festival, het enige nachtfestival van Nederland, plaats. Met meer dan 80 artiesten verspreid over 7 area’s is Ground Zero Festival één van meest gevarieerde harddance evenementen in Nederland.

Vandaag maakt Ground Zero Festival het eerste deel van haar line-up bekend op haar gloednieuwe website www.groundzerofestival.com.

Line-up

De line-up van Ground Zero Festival 2014 wordt gefaseerd bekend gemaakt. Bij de eerste selectie horen onder andere Angerfist LIVE, Brennan Heart, The Outside Agency, Ophidian, D-Block & S-te-Fan, Promo, Zany en High Voltage. Bekijk de volledige lijst van eerste namen op www.groundzerofestival.com/line-up.

Website

De compleet vernieuwde officiële website van Ground Zero Festival is sinds vandaag live. Naast het meest actuele Ground Zero nieuws zijn op de website ook beschrijvingen van alle artiesten uit de line-up van 2014 te vinden. Daarnaast is er een uitgebreid archief met video’s en foto’s van de voorgaande edities van Ground Zero Festival. Uiteraard is ook alle festival info te vinden op de website.

Informatie kaartverkoop

Early bird tickets en Die hard tickets zijn inmiddels uitverkocht. Regular tickets zijn verkrijgbaar voor € 42,50 op www.groundzerofestival.com/tickets.

Festival informatie

Informatie over vervoer, huisregels, privacy en contact zijn te vinden op www.groundzerofestival.com/festival-info