Jack White

Optreden in Heineken Music Hall.

Op donderdag 3 juli geeft Jack White een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 11 april om 10.00 uur.

Jack White (1975) heeft een indrukwekkende muzikale carrière opgebouwd met het succesvolle The White Stripes –met monsterhit ‘Seven Nation Army’-, een eigen platenlabel (Third Man Records), The Raconteurs (met de hit ‘Steady As She Goes’) en de alternatieve rock ‘supergroep’ The Dead Weather.

Jack White staat op nr. 17 in Rolling Stone’s lijst van ‘The Greatest Guitarists of All Time’en zijn succes met The White Stripes heeft hem in staat gesteld samen te werken met artiesten als Beck, The Rolling Stones, Jeff Beck, Alicia Keys, Bob Dylan en vele anderen. In 2011 kreeg Jack White van de burgemeester van Nashville de titel ‘Nashville Music City Ambassador’ .

In 2012 startte Jack White zijn solo project met het album Blunderbuss welke wereldwijd lovende kritieken kreeg. Het concert in de HMH in 2012 was volledig uitverkocht.
Het popgenie White heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten, op 1 april kondigde hij aan dat zijn tweede solo album Lazaretto in juni van dit jaar zal verschijnen.

JACK WHITE
+ support act

Donderdag 3 juli 2014
Heineken Music Hall – Amsterdam
Entree: € 38 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag 11 april om 10.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).