Joe Kickass & Heavy

RAPPERS SAMEN OP TOUR DOOR NEDERLAND

De van eigen bodem afkomstige raptalenten Joe Kickass & Heavy bundelen de krachten en gaan dit voorjaar i.s.m. Puna.nl op tour door Nederland. De shows in Haarlem, Arnhem, Zwolle en Den Haag zijn gratis toegankelijk, de kaartverkoop voor het optreden in Paradiso start op zaterdag 12 april om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Joe Kickass is één van de weinige rappers in Nederland die Engelstalige tracks succesvol aan de man weet te brengen. Voortbordurend op de successen die hij al eerder boekte met zijn releases via het Duitse label Project: Mooncircle, heeft de Zoetermeerder begin maart van dit jaar zijn nieuwe album ‘The Average Joe’ uitgebracht. Joe Kickass is een rapper van de oude stempel die oldschool hiphop met scherpe teksten en jazzy vibes brengt.

‘Funk Or Die’ is het eerste wapenfeit van Dave Broeders, oftewel Heavy. De EP is tot stand gebracht door een samenwerking met de Bredase producer Ben Jur (bekend van o.a Timmietex, Fotosynthese, VKTE etc.), die ook grotendeels verantwoordelijk is voor de beats op ‘Funk Or Die’. Voorafgaand aan het debuutalbum heeft de uit Zevenbergen afkomstige rapper meegewerkt aan talloze losse projecten en freestyles, was hij de support act van Fresku en Masta Ace en haalde hij de halve finale van de Grote Prijs van Nederland 2013.

De gezamenlijke tour van Joe Kickass & Heavy belooft een groot feest te worden voor de liefhebber van de betere hiphop van eigen bodem!

https://www.youtube.com/watch?v=17DBJbPCK7I
https://www.youtube.com/watch?v=W-fi3s1ipb0

Puna.nl presenteert
JOE KICKASS & HEAVY
22 mei | Patronaat – Haarlem
23 mei | Paradiso – Amsterdam
29 mei | Festival Hoogte 80 – Arnhem
31 mei | Hedon – Zwolle
13 juni | Paard van Troje – Den Haag

De kaartverkoop voor de show in Paradiso start op zaterdag 12 april om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen, de overige shows zijn gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie over Joe Kickass op www.joekickass.nl en Facebook, meer informatie over Heavy is te vinden op www.heavy-hiphop.nl en Facebook.