Nacht van Oranje

Ahoy op zijn kop tijdens Oerhollandse nacht!

Dat het een groot feest is tijdens de Nacht van Oranje is algemeen bekend. Ook op 25 april 2014, de allereerste Koningsnacht, ging het dak er weer af in het Rotterdamse Sportpaleis van Ahoy. De bekendste vaderlandse artiesten zongen wederom hun grootste Nederlandstalige hits. En alléén de hits. Dat was dus vier uur lang meezingen, feesten en genieten van Hollands topentertainment.

Hollands feest tijdens eerste Koningsnacht
Met René Froger, Jan Smit, Feestorkest Factor 12, De Deurzakkers, Koos Alberts, Ruth Jacott, Wolter Kroes, Django Wagner, Het Feestteam, Jannes, René Schuurmans, Gebroeders Ko, Lee Towers, medleys van Danny Froger, Danny Nicolai & Wesley Klein (‘GENTS’) en showmaster Nick Nielsen. @Nacht van Oranje

www.nachtvanoranje.nl

Fotografie: Dexter Reijsmeijer