NAS

Raplegende naar Tivoli/Vredenburg!

Op maandag 7 juli komt raplegende Nas naar het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht! De show staat volledig in het teken staan van zijn album ‘Illmatic’ wat hij 20 jaar geleden uitbracht. De kaartverkoop voor dit optreden start op vrijdag 18 april om 10.00 uur via de website van TivoliVredenburg.

De Amerikaanse rapgrootheid Nas bracht in 1994 zijn debuutalbum Illmatic uit. Met dit album werd Nas een van de weinige artiesten die een compleet genre een nieuwe richting hebben gegeven. Intelligente teksten, vernuftige wordplay en een flow die je gerust master mag noemen vormen het succesrecept waarmee de New Yorkse rapper een carrière van elf studioalbums heeft opgebouwd. Omdat het dit jaar twintig jaar geleden is dat Illmatic verscheen, wordt het album opnieuw uitgebracht onder de titel Illmatic XX, vanzelfsprekend vergezeld van extra tracks.

 

Nas speelt Illmatic op 7 juli integraal live. Het optreden vind plaats in de Ronda, één van de vijf zalen in het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht.

Nas

Maandag 7 juli 2014
TivoliVredenburg | Ronda

Entree: €30,-
Kaartverkoop start vrijdag 18 april 2014, om 10.00 uur via www.tivolivredenburg.nl

 

Kijk voor meer informatie over Nas op www.nasirjones.com