Paaspop

Programma nu helemaal rond.

Met nog slechts een week te gaan heeft Paaspop zijn programma vervolmaakt met de toevoeging van Circa Waves (UK), Bells Of Youth, Hunting The Robot, Tommy Ebben, Town of Saints, Jay Hardway, Paceshifters, Twenty Sicks does Nirvana’s Nevermind en AC in DC. Quintino en The Exploited moeten helaas verstek laten gaan.

Het hele programma staat hier.
3FM Serious Talents op Paaspop
Afgelopen dinsdagavond maakte 3FM bekend dat Jett Rebel de winnaar is geworden van de 3FM Serious Talent Award 2014. De 23-jarige zanger was samen met Tessa Rose Jackson, Mozes and the Firstborn, Taymir en Town Of Saints genomineerd voor deze felbegeerde muziekprijs. Jett Rebel en Taymir waren al eerder aangekondigd voor Paaspop. Inmiddels heeft 3FM weer een nieuwe lichting 3FM Serious Talents geselecteerd waarvan Bells Of Youth, Hunting The Robot en Tommy Ebben op zaterdag 19 april in de Jack Daniels zullen spelen, net als Town Of Saints.

Volledige programma tweede editie Paaspop Academy compleet
Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar (toen met onder anderen Jan Smeets van Pinkpop) keert de Paaspop Academy dit jaar terug. ‘Exclusive Festivals’ is het thema voor deze tweede editie die op donderdag 17 april tussen 15.00 en 19.00 uur plaatsvindt op het festivalterrein. Alle info over de

Paaspop Academy staat hier.

Paaspop Apps voor Android en iOS downloadable
De vernieuwde Paaspop Apps voor Android en iOS met plattegrond, laatste nieuwtjes, timetable én alle artiesten zijn vanaf nu weer online te downloaden: Android en iOS.

Nieuwe intieme instore concerten voor Record Store Day op Paaspop bevestigd
Dit jaar huisvest Paaspop ter gelegenheid van het jaarlijkse

Record Store Day een heuse muziekshop op het festivalterrein, waar een aantal artiesten een intiem akoestisch concert zal geven. Bells Of Youth en Afterpartees zijn daar van dichtbij te zien en te horen in een fraaie setting. Eerder lieten Candybar Planet, Navarone, Black Bottle Riot en Taymir al weten graag langs te komen voor een knusse instore.