Paaspop 2014

Weer  nieuwe namen voor Paaspop 2014.

Very special guest Go Back To The Zoo, De Sluwe Vos, The Silverfaces, Dr. Lektroluv, Nympho, Traumahelikopter

Ook Record Store Day dit jaar op Paaspop met intieme instore concerten

Pendelbussen van station Den Bosch-Paaspop vice versa

– Paaspop 2014: are you ready for the ride? –

De afgelopen maand kan de geschiedenisboeken in als zonnigste en op drie na warmste maart ooit. Voor Paaspop een uitermate geschikt moment om in de aanloop naar het festival –over ruim twee weken al!- opnieuw een aantal mooie acts aan te trekken: very special guest Go Back To The Zoo (in plaats van Nashville Pussy), The Silverfaces, Nympho, Dr. Lektroluv, Traumahelikopter en De Sluwe Vos (vervanger van Breach). Binnenkort worden dan tenslotte de allerlaatste van de ongeveer 175 acts bekend gemaakt die gedurende drie dagen en nachten verspreid over 13 sfeervolle tenten en area’s optreden.

Het hele programma staat hier.

Record Store Day op Paaspop met intieme instore concerten en exclusieve releases

Dit jaar huisvest Paaspop ter gelegenheid van het jaarlijkse Record Store Day een heuse muziekshop op het festivalterrein, waar een aantal artiesten een intiem akoestisch concert zal geven. Bevestigd zijn alvast Candybar Planet, Navarone, Black Bottle Riot en Taymir. Tijdens Record Store Day wordt de gezamenlijke liefde voor muziek in de onafhankelijke platenzaak gevierd. Dat gebeurt in meer dan 2000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan. Meer dan 80 Nederlandse platenzaken door het land verspreid, veranderen die dag tijdelijk in intieme concertpodia waar in totaal meer dan 250 optredens worden gegeven. Bovendien verschijnen op Record Store Day meer dan 500 zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn.

Pendelbus station Den Bosch-Paaspop

Dit jaar rijden er elke 20 à 30 minuten speciale Paaspop pendelbussen van station Den Bosch naar het festivalterrein en vice versa. De prijs van een ticket voor bedraagt € 5,-in de voorverkoop en € 6,- euro in de bus zelf. Tickets voor de pendelbus kunnen hier worden besteld.

Paaspop 2014

Alsof je een euforische rit in de achtbaan maakt: door elkaar geschud; vlinders in je buik en alle zintuigen op scherp. Alleen duurt dit gevoel bij Paaspop niet slechts anderhalve minuut maar drie dagen en nachten! Paaspop is een gerenommeerd driedaags festival met elf podia die een skyline van prachtige circustenten vormen met ieder hun eigen karakter wat betreft decor, aankleding en een spannend programma met theater, literatuur, straatartiesten, stand up comedy en werkelijk álle soorten muziek.

Met (inter)nationale topacts als The Prodigy, Kaiser Chiefs, The Boxer Rebellion, 2ManyDJs  en Paaspophelden als Triggerfinger en Guus Meeuwis. Dit jaar gaat het nieuwe crossover dancefestival WE ARE ELECTRIC de danstempel Stardust hosten en keren 3FM, bowlingbaan Club Lebowksi, bikerscafé Thunderbolt en ‘men only’ kapper Schorem Haarsnijder terug.  Laatstgenoemde neemt de vintage mode- & hairstylisten Madame de Pompadour en LaFee Verte mee. Vorig jaar bleken bijna 60.000 bezoekers ready for the Paaspop ride.

 

Paaspop Tickets

Alle soorten tickets (plus hun voorwaarden) en hun prijzen staan op de nieuwe website.

Vrijdag: € 39,-

Zaterdag: € 69,-

Zondag: € 69,-

Combi 2 dagen: € 85,-

Combi 3 dagen: € 95,-

Camping: € 15,-

En alleen als E-tickets: Young & Free 3 dagen: € 75,- en Young & Free 3 dagen + camping: € 85,-.