Sky City Festival

Laatste namen!

Op zaterdag 2 augustus vindt de eerste editie van Sky City Festival plaats in het Arenapark, Amsterdam. Eerder werden al acts als Avicii, Afrojack, Knife Party en Rita Ora bekendgemaakt en vandaag worden de laatste namen toegevoegd aan de line-up. Sander Kleinenberg, Tinie Tempah, Example, Apster en Bart B More zijn bevestigd. De kaartverkoop is reeds begonnen via www.skycityfestival.com.

Met de bevestiging van de laatste reeks namen is het dagprogramma voor het festival helemaal compleet en zijn nu ook de tijden en podia op de website te zien.  Avicii, die deze zomer exclusief te zien is op Sky City en eerder dit jaar maar liefst twee keer voor een uitverkocht Ziggo Dome stond, zal het festival op de mainstage afsluiten.

Sky City is een nieuw eendaags dancefestival in Amsterdam met een open air mainstage in het Arenapark en een indoor stage in de naastgelegen Heineken Music Hall. De programmering richt zich op de grootste DJ’s en elektronische (live)acts van dit moment, met een flinke knipoog naar popmuziek. Internationale headliners, lokale grootheden en aanstormend talent krijgen de mogelijkheid een eigen show neer te zetten voor hun fans. De artiest en het publiek staan door de focus op de mainstage samen centraal.

Het programma van Sky City by Night, de officiële after van het festival, zal binnenkort bekendgemaakt worden.

Bekijk de trailer voor Sky City Festival hier,

Meer informatie:
www.skycityfestival.com
facebook: facebook.com/skycityfestival
twitter:    @skycityfestival

SKY CITY

Avicii, Afrojack, Knife Party, Blasterjaxx, Madeon, Rita Ora(live), Quintino, Sander Kleinenberg, Tinie Tempah, Example, Shermanology Soundsystem, Gregor Salto, Apster & Bart B More

Zaterdag 2 augustus 2014
Arenapark & Heineken Music Hall – Amsterdam
Tijden: 13:30 – 23:00

Early Bird Tickets: €55,- (excl. servicekosten)
Regular Tickets: €65,- (excl. servicekosten)
Sky City by Night Tickets – official afterparty in Heineken Music Hall: €25,- (als upgrade beschikbaar aan regulier ticket)

Sky City wordt mede mogelijk gemaakt door Radio 538, RTL, LOC7000 en Mojo Concerts.

Voor dit event geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Kaartverkoop via: www.skycityfestival.com www.livenation.nl/, www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm). Er is nog een zeer beperkt aantal Early Bird tickets verkrijgbaar.