Stromae

Belgisch-Rwandese producer in volgepakte HMH.

In RTL Late Night werd het aangekondigd: na een uitverkochte clubtour in december en januari keert de Belgisch-Rwandese producer en singer-songwriter Stromae op woensdag 2 april terug naar Nederland, voor een concert in Heineken Music Hall.

Stromae (een anagram van Maestro) is een meester in het mixen van electro en hip hop met het vakmanschap van een singer-songwriter.  In 2010 scoorde hij met ‘Alors on danse’ een enorme hit dat in meer dan 50 landen, waaronder ook in ons land, de nummer 1 positie bereikte.  Sindsdien boekt hij aan de lopende band successen met hits, afkomstig van het album ‘Racine Carrée’, waar o.a. de aanstekelijke zomerhit ‘Papaoutai’ op staat. Met zijn meest recente chanson ‘Formidable’ is de vergelijking met Jacques Brel snel gemaakt. @Heineken Music Hall

Fotografie: Paul Barendregt