Armin van Buuren

Album ‘Intense’ al een jaar in de Nederlandse Album Top 100.

Armin van Buuren’s meest recente album ‘Intense’, dat vandaag exact een jaar geleden uit kwam, staat deze week een jaar aaneengesloten genoteerd in de officiële Nederlandse Album Top 100 van GfK Dutch Charts.

Een mijlpaal voor een Nederlandse DJ, die 10 jaar geleden voor het laatst plaatsvond. Destijds stond Tiësto met zijn album ‘Just Be’ ook 52 weken in de Album Top 100 genoteerd. Het hit album van van Buuren bevat onder andere het voor een Grammy Award genomineerde ‘This Is What It Feels Like’ met vocalen van Trevor Guthrie. Een track die reeds in veel landen de gouden, platina en zelfs dubbel platina status mocht ontvangen. Op YouTube is de video behorend bij de track inmiddels al meer dan 40 miljoen keer bekeken.

Daarnaast staat op het album ook de titel track ‘Intense’ die Armin deze week exact een jaar geleden live uitvoerde samen met het Koninklijk Metropole Orkest, tijdens de Koningsvaart van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Het album staat in de Album Top 100 van deze week genoteerd op nummer 63.

Op dit moment toert van Buuren de wereld rond met zijn ‘Armin Only: Intense’ wereldtour, samen met artiesten als Laura Jansen, John Ewbank en Armin’s broer Eller van Buuren. Speciaal voor deze tour produceerde hij de track ‘Ping Pong’, die ondertussen ook in de hitlijsten te vinden is. Van deze track, die terug te vinden is op Armin’s onlangs verschenen ‘A State Of Trance 2014’ compilatie, is ook een remix gemaakt door de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld, Hardwell. Vandaag is tevens de officiële music video behorend bij deze track in première gegaan op YouTube: http://bit.ly/1lGM2hA

www.arminvanbuuren.com
www.facebook.com/arminvanbuuren
www.armadamusic.com
www.arminonly.com