Cody Simpson

ZANGER VOOR TWEE SHOWS NAAR NEDERLAND

Op donderdag 26 juni is het Australische popfenomeen Cody Simpson live te zien in de Melkweg in Amsterdam en op vrijdag 27 juni in de Effenaar in Eindhoven. Beide shows zullen in het teken staan van zijn nieuwste album ‘Surfers Paradise’. De kaartverkoop voor de twee concerten start op vrijdag 9 mei om 10.00 uur via de websites van de zalen en Ticketmaster Nederland.

In 2009 begon de wervelende carrière van Cody Simpson in zijn eigen slaapkamer toen hij via YouTube wat video’s uploadde met eigen materiaal en covers van o.a. Justin Timberlake’s ‘Cry Me A River’. Wat daarna volgde is geschiedenis: zijn zangtalent werd ontdekt en vanaf dat moment is Cody Simpson één van de meest geliefde popsterren in Australië. Zijn singles ‘IYiYi’ (feat. Flo Rida) en ‘On My Mind’, de EP ‘4U’ en debuutalbum ‘Paradise’ waren niet meer uit de charts weg te denken en ook buiten het thuisland werden de frisse popsongs van de inmiddels 17-jarige Simpson met veel enthousiasme ontvangen.

Inmiddels heeft Cody Simpson er een uitgebreide tour als support act van Justin Bieber op zitten, heeft hij met zijn eigen “Welcome To Paradise Tour” wereldwijd voor uitverkochte zalen gestaan (de kaarten voor zijn show in het Utrechtse Tivoli waren binnen vijf minuten weg) en heeft hij bij o.a. de Nickelodeon Australian Kids Choice Awards, MTV Europe Music Awards en Kids’ Choice Awards verschillende prijzen in ontvangst mogen nemen. Met de release van ‘Surfers Paradise’ en de bijbehorende tournee is hij klaar voor de volgende stap in zijn nu al indrukwekkende carrière.

CODY SIMPSON

Donderdag 26 juni
Melkweg | Amsterdam
Entree: € 24,50 (excl. servicekosten en lidmaatschap)
Kaartverkoop start op vrijdag 9 mei om 10.00 uur via www.melkweg.nl, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Vrijdag 27 juni
Effenaar | Eindhoven
Entree: € 24,50 (excl. servicekosten)
Kaartverkoop start op vrijdag 9 mei om 10.00 uur via www.effenaar.nl, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Cody Simpson op www.codysimpson.com of op Facebook.