DJ Hardwell

De nummer één DJ van de wereld is headliner op zomers MTV festival.

MTV maakt vandaag bekend dat niemand minder dan DJ Hardwell is toegevoegd aan de line-up van het festival Isle of MTV 2014. Deze Nederlandse DJ, producer en muzikant is de afsluitende act van het inmiddels grootste outdoorevent van Europa dat op 25 juni zal plaatsvinden op het zonovergoten eiland Malta. Wie er verder in de line-up staan, dat volgt binnenkort.

Isle of MTV is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste outdoor event van Europa en staat bekend om de bijzondere en goede sfeer. Het staat ieder jaar weer garant voor een sterke line-up en een uitzinnig publiek.“Ik kijk uit naar deze unieke ervaring om te draaien op Isle of MTV”, aldus Hardwell.

Op het zomerspektakel kunnen festivalgangers genieten van een mix van bijzondere internationale artiesten met een jaarlijkse wisselende line-up. Voorgaande edities stonden onder meer Lady Gaga, Black Eyed Peas, David Guetta, Snoop Dogg en onze eigen Afrojack op het podium. MTV weet met Isle of MTV ieder jaar weer een topevent neer te zetten. MTV maakt binnenkort meer namen en acts bekend van de line-up van Isle of MTV 2014. Voor meer informatie kijk op http://www.isleofmtv.com/nl/.