Encore Festival

FESTIVAL IS OP ZOEK NAAR ENCORE FRESHMAN.

Openingsslot op Live Stage bestemd voor nog niet ontdekt talent en dj line-up is bekend

Om de eerste editie van Encore Festival extra bijzonder te maken, is de “Encore Freshman” in het leven geroepen. Deze titel is bedoeld voor een talentvolle act van eigen bodem, die daarmee tevens een optreden op de Live Stage wint.

Naast de “Encore Freshman” zullen dj’s 4Korners, Abstract, Cream, Djoevenile & Slick, Drivah, Irwan, KidQ, Sake, Shintaro, Snelle Jelle, SP, Waxfiend en Prime hun opwachting maken. Encore Festival vindt plaats op zondag 31 augustus op de Amsterdamse NDSM-werf, kaarten zijn verkrijgbaar via o.a. Ticketmaster Nederland.
Encore biedt talent van eigen bodem graag een podium. Het openingsslot van het festival is dan ook gereserveerd voor een aanstormend talent op het gebied van hiphop, R&B, soul, reggae of dancehall. Welke act de eer krijgt om deze eerste “Encore Freshman” te worden, bepaalt uiteindelijk het publiek. Naast het openingsslot, krijgt de “Encore Freshman” gedurende het hele jaar de support van de organisatie van Encore Festival. Om in aanmerking te komen, kunnen aanstormende talenten zich tot zondag 1 juni aanmelden via www.encorefestival.nl.

Club Area op Encore Festival
Net zoals op de uiterst succesvolle clubnacht ENCORE zullen diverse dj’s met nationale en internationale allure het publiek verblijden met de beste hiphop- en R&B tracks. Dit gebeurt in een hier speciaal voor ingerichte Club Area. Naast Shintaro, Sake, Drivah, Abstract, Irwan en 4Korners, zullen ook KidQ, Cream, SP, Djoevenile & Slick, Snelle Jelle en last but not least the founding fathers van het ENCORE-concept Waxfiend & Prime live te zien zijn. Eerder werden de dj-sets van Full Crate x Mar, Sango, Abstract, Cream en Irwan al aangekondigd.

In juni zal de volledige line-up van Encore Festival bekend worden gemaakt.

Zondag 31 augustus 2014

Encore Festival met o.a. Kid Ink, Pusha T, Vic Mensa, Adje, Mack Wilds, Sango, Full Crate x Mar, Jayh, Jacques Greene en Pink Oculus + dj’s 4Korners, Abstract, Cream, Djoevenile & Slick, Drivah, Irwan, KidQ, Sake, Shintaro, Snelle Jelle, SP en Waxfiend & Prime
Entree: € 35,- (excl. servicekosten)
Kaartverkoop via www.encorefestival.nlwww.ticketmaster.nl en de Facebook-pagina van ENCORE.

Encore Festival is een samenwerking tussen ENCORE, Melkweg en Greenhouse Talent en wordt mede mogelijk gemaakt door 22Tracks, FunX, MTV en State Magazine.

Kijk voor meer informatie over het ENCORE Festival op www.encorefestival.nl, op Facebook en Soundcloud.