Guus Meeuwis

Groots Overzee op Texel.

Het ‘Groots Overzee’ concert dat Guus Meeuwis gisteravond gaf op Haven Oudeschild op Texel was een groots succes. De tweede editie van de spin off van zijn ´Groots met een zachte G´ concertreeks in de sfeervolle oude werkhaven van het Waddeneiland was volledig uitverkocht.

Het ‘Groots Overzee’ concert heeft Texel sinds de aankondiging bezig gehouden; de komst van Meeuwis gonsde over het eiland en de positieve reacties waren overweldigend. De kaarten voor dit voorproefje van de ‘Groots met een zachte G’ stadionconcerten waren binnen enkele minuten uitverkocht en fans die naast het net visten zochten hun toevlucht tot de nabijgelegen dijk en op een van de vele boten in de haven om toch te kunnen delen in de feestvreugde.

 

De zanger beloofde een fantastische avond en maakte zijn woorden meer dan waar met een spetterende liveshow waarbij zijn vele hits werden afgewisseld met verschillende muzikale verrassingen. Zo speelde Guus en zijn band het gloednieuwe nummer “Zonder Jou” dat nog niet is uitgebracht en speelde Nielson een speciale versie van Guus zijn hit “Ik Tel Tot Drie”.

 

´Dit was zó gaaf!´ aldus Meeuwis. ´In deze prachtige oude haven met een decor van de mooiste vissersboten en een kade vol lachende gezichten. Hier gaan we met z’n allen nog heel lang van nagenieten. Texel, bedankt!’

 

Het voorprogramma van ‘Groots Overzee’ werd verzorgd door Nielson, die eveneens het voorprogramma verzorgt tijdens de concerten in het Philips Stadion in Eindhoven

 

Groots met een zachte G 2014

Vrijdag 13 juni                Philips Stadion, Eindhoven incl WK wedstrijd Spanje – Nederland

Zaterdag 14 juni             Philips Stadion, Eindhoven

Zondagmiddag 15 juni  Philips Stadion, Eindhoven

Woensdag 18 juni            Philips Stadion, Eindhoven incl WK wedstrijd Australië – Nederland

Fotografie: Arnold vd Horst