Just Once Again

Musicalsterren zetten zich in voor kinderen in Somaliland.

Op maandag 26 mei vond er een spectaculaire benefietavond plaats in Theater Castellum te Alphen a/d Rijn (Zuid Holland). ‘Just Once Again’ is een must go voor de musical-liefhebber. De grootste namen uit de musicalwereld kwamen bij elkaar om te zingen voor stichting Amal. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen in Somaliland.

Met de opbrengst van de avond kan de stichting onderwijs betalen voor kinderen in Somaliland. Door de kans op onderwijs kunnen deze kinderen een toekomst opbouwen. Natuurlijk wilt te stichting zoveel mogelijk geld ophalen om extra veel kinderen te kunnen voorzien van onderwijs.

De vorige editie ‘Juste Once’ vond plaats in 2012. Wegens groot succes en vraag van fans en artiesten herhaalde deze benefietavond zich. De vorige opbrengst was €16.000,-. Met dit geld zijn 45 meisjes gestart met een opleiding en bouwen nu dus aan een toekomst. Dit jaar hoopt stichting Amal natuurlijk op een nog hoger bedrag om zo nog meer kansarme meisjes te kunnen helpen.

Als musical-fan mocht je deze dag niet missen!. Op het podium zullen o.a. Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Nurlaila Karim, Tony Neef, Linda Wagenmakers, John Vooijs, Joke de Kruijf, Brigitte Nijman en vele andere staan.

Fotografie: Dexter Reijsmeijer