Just Once Again

Benefietavond in Theater Castellum.

Op maandag 26 mei vindt er een spectaculaire benefietavond plaats in Theater Castellum te Alphen a/d Rijn (Zuid Holland). ‘Just One Again’ is een must go voor de musical-liefhebber. De grootste namen uit de musicalwereld komen bij elkaar om te zingen voor stichting Amal. Deze stichting zet zich in voor kansarme kinderen in Somaliland.

Met de opbrengst van de avond kan de stichting onderwijs betalen voor kinderen in Somaliland. Door de kans op onderwijs kunnen deze kinderen een toekomst opbouwen. Natuurlijk wilt te stichting zoveel mogelijk geld ophalen om extra veel kinderen te kunnen voorzien van onderwijs.

De vorige editie ‘Juste Once’ vond plaats in 2012. Wegens groot succes en vraag van fans en artiesten herhaalt deze benefietavond zich. De vorige opbrengst was €16.000,-. Met dit geld zijn 45 meisjes gestart met een opleiding en bouwen nu dus aan een toekomst. Dit jaar hoopt stichting Amal natuurlijk op een nog hoger bedrag om zo nog meer kansarme meisjes te kunnen helpen.

Als musical-fan mag je deze dag niet missen. Op het podium zullen o.a. Kim-Lian van der Meij, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Nurlaila Karim, Tony Neef, Linda Wagenmakers, John Vooijs, Joke de Kruijf, Brigitte Nijman, Mariska van Kolck, Anouk Maas en vele andere staan.

Kaarten zijn al beschikbaar vanaf €25,- en eerste rangkaarten voor deze veelbelovende avond krijg je al voor maar €35,-!

Bestel je kaarten op www.theatercastellum.nl of reserveer ze telefonisch via 0172-429292. Natuurlijk kun je je tickets ook kopen aan de kassa, bezoekadres is: Rijnplein 1-3, 2405 DB Alphen aan den Rijn.