Mr. Probz

Weer internationale mijlpaal bereikt.

Vandaag is bekend gemaakt dat Mr. Probz met de remix van zijn nummer “Waves” op nummer 1 staat in de European Airplay Chart! Deze unieke prestatie is de zoveelste mijlpaal in de internationale carrière van Mr. Probz.

Na alle successen die Mr. Probz tot nu toe al heeft behaald, zowel nationaal als internationaal, is er nu een nieuwe mijlpaal bereikt: Mr. Probz staat op nummer 1 in de European Airplay Chart!! Vorige week stond “Waves” nog op 2 maar deze week heeft het nummer de koppositie weten te pakken. Tevens heeft Dennis Princewell Stehr, de echte naam van Mr. Probz, met de single de gouden status in de UK behaald.

Binnen Europa heeft Mr. Probz met de remix gemaakt door Robin Schulz al in 20 landen de nummer 1 positie behaald in de iTunes Charts. Onder deze landen bevinden zich onder andere de UK, Duitsland, Noorwegen, Portugal en Zweden. Dit zullen er in de toekomst waarschijnlijk alleen maar meer worden want de single groeit nog steeds in populariteit.