Mr. Probz mei01

Tags

Related Posts

Share This

Mr. Probz

Mr. Probz bereikt officiële nr 1 hit in de UK.

Recent werd bekend gemaakt dat Mr. Probz officieel op nr 1 binnen is gekomen in de officiële single charts van de UK. Afgelopen week werd zijn single ‘Waves’ (remix door Robin Schulz) 127.000x verkocht.

Na verschillende nr. 1 notaties in o.a. Zweden en Duitsland is de UK een nieuw hoofdstuk in het succes verhaal van Mr. Probz, alias Dennis Princewell Stehr, die eerder dit jaar ook al een Edison award voor Beste Song en twee 3FM Awards in de wacht sleepte.

 “Officially #1 in the UK!! Thanks for all the love and support and a big shout out to everyone involved..”  
Mr. Probz

Momenteel wordt er in de studio druk gewerkt aan nieuw materiaal. Na onlangs een featuring op het nieuwe album van 50 Cent te hebben opgenomen werkt Dennis samen met verschillende internationale producers om ‘Waves’ een succesvol vervolg te geven.