New Kids On The Block

Mannen doen gouden tijden herleven.

Op zaterdag 10 mei gaf New Kids On The Block een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De tour kick-off van de Europese concertreeks was op 6 mei in Stockholm en de laatste show is op 1 juni in Glasgow. Op 10 mei was het de beurt aan Amsterdam. De shows vinden plaats op enkele van de meest intieme concert locaties in Europa, waardoor er voor de fans de zeldzame kans is om ‘up-close-and-personal’ te genieten van een intieme avond met een van de grootste bands aller tijden.

De bekroonde internationale pop sensaties zijn klaar voor hun spectaculaire terugkeer naar de fans, met hun meest intieme tournee in 20 jaar. Het publiek wordt getrakteerd op de meest iconische hits als ‘You Got It (The Right Stuff)’, ‘Hangin Tough’ en ‘Please Don’t Go Girl’. Een echte trip down memory lane, met ook de huidige singles als ‘Single’ en ‘Remix (I Like The)’ en een mogelijkheid om dichterbij de jongens te komen dan ooit tevoren.

Bestaande uit de broers Jordan en Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg en Danny Wood, heeft New Kids On The Block meer dan 80 miljoen albums wereldwijd verkocht en hebben ze de ether jarenlang gedomineerd met een schare van hits als ‘You Got It ( The Right Stuff ) , ‘Cover Girl’. ‘Didn’t I (Blow Your Mind At This Time)’ , ‘Hangin’ Tough’, ‘I’ll Be Loving You’, ‘Step By Step’ en natuurlijk ‘Tonight’.

Na 15 jaar uit de schijnwerpers , zijn de jongens nu bezig met een van de grootste en meest verwachte reünies van alle tijden. In 2013 kwam de release van hun zesde studioalbum ’10’ binnen op nummer 6 in de Amerikaanse Billboard 200. Om hun aanhoudende succes te onderscheiden zal  New Kids On The Block eind 2014 een felbegeerde ster op de Hollywood Walk of Fame ontvangen. @Heineken Music Hall

Fotografie: Charity Konig