Prince

Prince met all female band 3rd Eye Girl naar Amsterdam.

Concertkaarten zijn op dinsdag 6 mei vanaf 12.00 uur verkrijgbaar via http://www.livenation.nl/ of http://www.ticketmaster.nl./
Er is geen artiest met een herkenbaarder sound dan Prince. Hij heeft 30 officiële albums op zijn naam staan waaronder Purple Rain dat dit jaar zijn 30-jarig bestaan na de releasedatum viert. Prince mixte vanaf de jaren tachtig onder andere funk, jazz, rock, pop en dance met sex and romance en scoorde de ene hit na de andere waaronder I Wanna Be Your Lover, 1999, When Doves Cry, Kiss, Little Red Corvette, Cream en Purple Rain. Een concert van de muzikale duizendpoot en zijn all female band 3rd Eye Girl staat garant voor een geweldige, verrassende show waar het speelgenot vanaf spat.
Onlangs kondigde Prince de release aan van het aanstaande album Plectrum Electrum dat hij met 3rd Eye Girl heeft opgenomen en waarmee hij in februari dit jaar in Londen diverse verrassingsoptredens gaf. Prince gaf vorig jaar nog spontaan een gastoptreden bij het concert van Larry Graham tijdens North Sea Jazz in Rotterdam. Ook gaf hij een paar weken later twee kort van tevoren aangekondigde concerten in Paradiso en was hij te zien op North Sea Jazz Curaçao in 2013 waar hij met een complete big band een show van 2,5 uur gaf.

3FM presents PRINCE & 3RDEYEGIRL

Zondag 25 mei 2014
Ziggo Dome – Amsterdam
Entree: vanaf € 79 (excl. servicekosten) Max. 4 kaarten per persoon.
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande dinsdag 6 mei om 12.00 uur via: http://www.livenation.nl/, http://www.ticketmaster.nl/ en 0900 – 300 1250 (45 cpm).