Puurs Live

Nieuwe topnamen: Novastar & Intergalactic Lovers.

Ticketverkoop start vanaf vandaag, donderdag 15 mei 2014

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli 2014 vindt de eerste editie van Puurs Live plaats. De organisatie lost vandaag een nieuwe reeks namen. Zo hebben niemand minder dan Novastar en Intergalactic Lovers hun komst bevestigd. Ook Gorki, Flip Kowlier en Discobar Galaxie komen naar het festivalterrein aan het Fort van Liezele. Samen met de eerder aangekondigde Belgische topacts Hooverphonic, Gabriel Rios en Admiral Freebee krijgt de line-up zo meer vorm.

Ticketverkoop gaat van start

Vanaf vandaag, donderdag 15 mei 2014, start de ticketverkoop van Puurs Live. Er wordt bewust gekozen voor democratische toegangsprijzen. Zo kosten dagtickets slechts €25, voor een weekendticket betaal je €60. Een plaatsje op de camping is mogelijk voor €13. Tickets zijn online te koop via www.puurslive.be.

Stijn Schelfhaut, organisator Puurs Live: “De nieuwe namen geven aan dat we proberen een zo gevarieerd mogelijke affiche samen te stellen. We hebben ook de eerste bevestigingen binnen voor Stereo Vedett, onze DJ-Marquee, als alternatief voor de live-concerten. We maken ons sterk dat de keuze voor een toegankelijke ticketprijs en een sterk programma zal zorgen voor een geslaagde eerste editie.”

Novastar, Intergalactic Lovers, Gorki, Flip Kowlier en Discobar Galaxie bevestigen komst

Novastar bracht met ‘Inside Outside’ dit jaar zijn vierde album uit. Joost Zweegers staat garant voor de perfecte mix tussen nieuw werk en een greep uit het rijke Novastar-reportoire met songs als ‘Wrong’, ‘Never Back Down’ en ‘Because’. Intergalactic Lovers brengt met hun tweede plaat ‘Little Heavy Burdens’ muziek naar een tijdloos niveau. De Belgische groep is vastberaden de festivalgangers mee te nemen op een atmosferische en melancholische trip. Ook Gorki, die 25 jaar bestaat, komt langs en brengt uiteraard meezingers zoals ‘Mia’, ‘Anja’ en ‘Lieve Kleine Piranha’. Flip Kowlier wist dan weer te verbazen met zijn vijfde studioalbum ‘Directeur’. En ook Discobar Galaxie, waarvan de DJ-kompanen Loveboat, Bobby Ewing en Lars Capaldi recent hun verzamelaar ‘The Nightshift’ uitbrachten, is graag van de partij.

DJ-tent Stereo Vedett met oa. Lazy Jay en The Mixfitz

Naast de live optredens in de concerttent, kan de bezoeker van Puurs Live rekenen op een hippe DJ Marquee: Stereo Vedett. In deze DJ-tent kunnen de festivalgangers alle remmen losgooien tijdens stomende DJ-sets. De eerste 6 bevestigingen zijn binnen. De line-up ziet er voorlopig zo uit:

•     Vrijdag 25/07: The Mixfitz, TLP

•     Zaterdag 26/07: Lazy Jay, De Hofnar

•     Zondag 27/07: Rakka, Ghent Bangers (aka Neon & Davidov)

We kunnen nu al meegeven dat de affiche binnenkort nog zal uitbreiden met nieuwe namen. Alle informatie over Puurs Live en de ticketverkoop kan je terugvinden via www.puurslive.be