Ribs & Blues

Allerlaatste act bekendgemaakt.

Het programma voor de 18 e editie van Ribs & Blues is nu helemaal compleet . Als allerlaatste act is de Amerikaanse band Five Horse Johnson vastgelegd . Op eerste Pinksterdag zijn deze zeer stevige bluesrockers te aanschouwen op het buitenpodium van het festival in Raalte .

Five Horse Johnson Is een heftig kwartet uit Toledo Ohio ! De groep maakt sinds de oprichting in 1995 grensverleggende blues die sterk neigt naar stoner rock.

Moeiteloos mixen de muzikanten blues met classic rock met de goedkeuring van bluespuristen. Ranzige riffs en ruwe vocalen komen op een pittig volume het best tot zijn recht . Five Horse Johnson is hard, heavy en smerig waar nodig, zonder compromis.

 

Programma Ribs & Blues 2014 :

 

Zaterdag 7 juni : Vandenberg’s Moonkings , De Dijk en Kensington

 

Zondag 8 juni : Jools Holland & his Rhythm & Blues Orchestra  ft. Melanie C and Marc Almond , The Bluesbones , Bøkkers , The Delta Saints , John F. Klaver , Jo Harman , King Of The World , Sugar Boy & The Sinners , Thorbjørn Risager , The Delta Riggs , Texas Radio , Drivin N Cryin’ , Five Horse Johnson.

 

Maandag 9 juni : Gerry Mc Avoys Band of Friends , Bombino , Lee Fields , The Boom Band , Giant Tiger Hooch , Hollis Brown , Lightnin’ Guy & The Mighty Gators , Hamilton Loomis.

 

Livestream  Ribs & Blues

Via de website www.jijenoverijssel.nl  kunnen liefhebbers op 1e Pinksterdag inloggen voor  beeld en geluid van Ribs & Blues. Een uitkomst voor mensen die om wat voor reden dan ook verhinderd zijn om het programma op zondag mee te maken.

 

Het Ribs & Blues festival is op 1e en 2e Pinksterdag zoals altijd gratis toegankelijk. Het programma voor deze beide dagen telt maar liefst 21 toonaangevende acts uit binnen -en buitenland. Daarnaast is er heel veel meer te beleven op het aangeklede festivalterrein aan de Domineeskamp in het centrum van Raalte. De ongedwongen festivalsfeer, het verrassende entertainment , het kinderparadijs en natuurlijk de beste spareribs  van Nederland.

 

RIBS & BLUES 2014

Pinksteren 7-8-9 juni festivalterrein Domineeskamp , RAALTE

 

Zaterdag 7 juni : Vandenberg’s Moonkings- De Dijk – Kensington

Voorverkoop 19,00- online en bij vvk adressen in Raalte , Heino, Lemelerveld.

Kassa 24,00

Zondag 8 juni en maandag 9 juni: GRATIS Festival

Alle informatie : www.ribsenblues.nl