Rob Moir

Canadese singer-songwriter stapt op de fiets om nieuw album te promoten.

‘A Concert Tour By Bicycle’ langs  25 Europese steden

“I want to dream away my life, ride my bicycle into the night

Sleep under a bed of pine in the summertime” – uit de track ‘Lost And Found’ van het nieuwe album ‘Places To Die’

De Canadese singer – songwriter Rob Moir heeft het afgelopen jaar meer dan 250 shows gespeeld in 16 landen en komt dit voorjaar terug naar Europa om de release van zijn nieuwe album ‘Places To Die’ te promoten. Geïnspireerd door een Europese fietstocht die Rob in 2008 maakte, stapt hij nu weer op de fiets en zal in juni en juli zo’n  25 Europese steden aan doen voor huiskamer shows.

Een concerttour op de fiets afleggen is voor Rob de perfecte manier om zijn liefde voor muziek, reizen en fysieke uitdaging to combineren. Rob geeft in deze video een korte uitleg over zijn tour. Eenmaal on the road zal hij een blog over zijn avonturen bijhouden op zijn website en iedereen op de hoogte houden via social media.

‘Places To Die’ bestaat uit 12 spannende songs die alle facetten van het brede singer-songwriter spectrum verkennen. Ze laten een zelfverzekerde Rob Moir horen die nieuw terrein verkent en een grote stap voorwaarts maakt op tekstueel en muzikaal gebied. Het album werd al geprezen door Rolling Stone, Visions en Classic Rock Magazine. ‘Places To Die’ komt in de Benelux uit via Make My Day Rec / Sonic Rendezvous op 13 juni 2014. Eerste single is de track Places To Die (Before You See The World).

Rob Moir’s data in de Benelux:

1 juni & 2 juni Gent

3 juni Brugge

4 juni Vlissingen

5 juni Middelburg

6 juni Delft, Netherlands

7 juni Amsterdam

13 juni Delft

14 juni Tilburg

16 juni & 17 juni Breda

19 juni Gent

20 juni Antwerpen

21 juni Eindhoven

22 juni Den Bosch

24 juni & 25 juni Nijmegen

27 juni Arnhem

3 juli Utrecht

4 juli Amsterdam

5 juli Den Haag

7 juli Rotterdam

9 juli Den Haag

13 juli Schagen

15 juli & 17 juli Groningen

www.facebook.com/robmoirmusic

www.robmoir.com