Rowwen Heze

Limburgse band zet zaal op zijn kop.

Vanaf februari 2014 neemt Tivoli afscheid van haar oude locatie Tivoli Oudegracht met de concertreeks Tivoli Tijdloos. Talloze artiesten nemen in deze reeks van bijna 30 optredens samen met het publiek afscheid van de zaal aan de Oudegracht. Ook Rowwen Heze maakte deel uit van deze reeks. Zij stonden 23 mei in Tivoli. Voor meer informatie over Tivoli Tijdloos kun je terecht op tivoli.nl/tijdloos

‘t Is een kwestie van geduld, maar Rowwen Hèze gaat door tot heel Holland Limburgs lult! De tex-mexband heeft in de bijna dertig jaar van zijn bestaan tot ver buiten hun woonplaats America een stevige fanbase opgebouwd. De laatste jaren komt er bij Rowwen Hèze naast de feestnummers meer ruimte voor rustiger, bespiegelend werk. Ook op hun nieuwe cd Hemel Op Aarde (2013), de soundtrack van de gelijknamige film, weet zanger Jack Poels de kleine dingen die het leven de moeite waard maken op grootse wijze te verwoorden. In Tivoli was het weer groot feest met de positieve Limburgers. De hele zaal ging uit zijn dak en de plezierfactor was groot.

Fotografie: Dexter Resijmeijer