Slash & Myles Kennedy

Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators naar Heineken Music Hall.

Naar aanleiding van het nieuwe, nog te verschijnen, album ‘World on Fire’ geeft Slash op 24 november aanstaande samen met zanger Myles Kennedy en The Conspirators een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop van het concert van Slash begint aanstaande vrijdag 30 mei om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (45 cpm).

Staat Myles Kennedy aankomende zaterdag nog met zijn band Alter Bridge op FortaRock, in november vergezelt hij wederom Slash & The Conspirators tijdens de Europese tournee die dit najaar begint. Deze zomer touren ze nog met Aerosmith door Amerika waarna in september het nieuwe album van Slash op de planken ligt. Myles Kennedy neemt daarbij net als op de tweede plaat, ‘Apocalyptic Love’, de vocalen voor zijn rekening. Met twee #1 rock radio hits in de US op het vorige album, zijn de verwachtingen voor opvolger ‘World On Fire’ hooggespannen. Myles Kennedy verklaart op de officiële website van Slash: “It’s very rock. It’s more up-tempo than the last record was and Slash has some really great riffs on this record. Killer stuff!” Conspirator bassist Todd Kerns vult aan: “The songs are sleazier, thougher and dangerous. We’re all very excited t o unleash the monster upon you as soon as we can.” Dat belooft wat voor de show in Amsterdam. Eerder al overrompelde Slash, Myles Kennedy & The Conspirators het Nederlandse publiek in Paradiso, op Pinkpop en de Heineken Music Hall. Wegens groot succes nog eens in Amsterdam op 24 november aanstaande.

Foto: Paul Barendregt