SOJA

Amerikaanse reggaeband op 27 september in de Melkweg.

Op zaterdag 27 september komt SOJA, de grootste reggaeband van Amerikaanse bodem, naar de Melkweg in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze enige show van SOJA in Nederland dit jaar start op woensdag 21 mei om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticketmaster en de bekende voorverkoopadressen.

Reggae lijkt anno 2013 onder impuls van producers als Major Lazer vooral in de dancehall te herleven, de Amerikaanse band SOJA (Soldiers Of Jah Army) kiest echter voor een andere aanpak. Traditionele reggae wordt gecombineerd met rootsrock en drum and bass waardoor SOJA een geheel eigen muzikale stijl heeft ontwikkeld die het beste te omschrijven is als aanstekelijke rock ’n reggae met invloeden van zowel Bob Marley als Led Zeppelin.

In de afgelopen jaren heeft SOJA meer dan 200.000 albums verkocht, zijn hun video’s op YouTube meer dan 40 miljoen keer bekeken en heeft de band zo’n 3 miljoen fans op Facebook verzameld. SOJA heeft een internationale fanbase die met elke tour alleen maar groter en groter wordt; net zoals de legendarische Grateful Dead wordt ook SOJA van stad tot stad gevolgd door een karavaan diehardfans. Niet alleen tijdens hun headlinertours door het thuisland maar ook bij shows in het buitenland. Door de jaren heen heeft SOJA het podium gedeeld met vooraanstaande bands en artiesten als Dave Matthews Band, Matisyahu, Ben Harper, Damian Marley, Steel Pulse en Snoop Dogg aka Snoop Lion.

Zaterdag 27 september 2014

SOJA
Melkweg | Amsterdam
Entree: € 17,50 (excl. servicekosten + lidmaatschap)
De kaartverkoop start op woensdag 21 mei om 10.00 uur via www.melkweg.nl, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over SOJA op www.sojamusic.com of op Facebook.