Toppers in Concert

Wereldprimeur van interactieve mobiele lichtshow via ‘Toppers Live’ app.

Ga jij op 24, 29, 30 of 31 mei naar het Jubileum van Toppers in Concert? Download dan nu de ‘TOPPERS LIVE’ App en word onderdeel van de Mobile Interactive Experience. TOPPERS LIVE is een GRATIS smartphone App die het publiek onderdeel uit laat maken van de Toppers concerten 2014. Mobiele telefoons van alle bezoekers worden onderdeel van de Toppers show door gebruik te maken van de speciaal ontwikkelde App. Het publiek wordt integraal onderdeel van een stadionshow, hetgeen een absolute wereldprimeur is.

De TOPPERS LIVE App kan nu al gedownload worden in de App stores van Google Play en Apple. Download de TOPPERS LIVE App nu op je mobiele telefoon en jij wordt onderdeel van de unieke beleving tijdens Toppers in Concert. Zorg dat iedereen die met je mee gaat de App absoluut op zijn telefoon heeft! Dus zorg dat jij voldoende batterij hebt en de Toppers Live App activeert na aankomst bij de ArenA en een onvergetelijke avond is gegarandeerd!

Bedenker en initiatiefnemer Robbert Schep van RS New Media Concepts heeft maanden met Benno de Leeuw (producent van Toppers in Concert), firma Rocket en aan haar gerelateerde technici gewerkt aan deze revolutionaire ontwikkeling.

Robbert Schep: “Wij zijn enorm blij dat wij de mogelijkheid hebben gekregen bij Toppers in Concert onze App te lanceren. Het publiek onderdeel uit laten maken van de show van de Toppers is een fantastische uitdaging. Een heel stadion met ruim 60.000 mensen op deze wijze gelijktijdig bij de show betrekken is echt uniek. De smartphone zal voor de bezoekers die thuis de TOPPERS LIVE App hebben gedownload een ongekende toevoeging zijn op zo’n speciale en lang verwachte avond. Wij danken verder Civolution voor de samenwerking die tot deze wereldprimeur heeft kunnen leiden.”

Benno de Leeuw: “Wij proberen met ons bedrijf Rocket en de producties van onze shows vooruitstrevend bezig te zijn. We werken met de beste specialisten op ieder onderdeel en samen met RS New Media Concepts hebben we gewerkt aan een revolutionaire ontwikkeling die de betekenis van live entertainment kan veranderen.”

Gisteravond gaven de Toppers in RTL Late Night een exclusieve preview van de unieke TOPPERS LIVE App.