Within Temptation

BAND KONDIGT ‘HYDRA THEATERTOUR’ AAN.

Na een uitgebreide wereldwijde tour keert Neerlands meest succesvolle rockband Within Temptation terug naar Nederland met hun ‘Hydra theatertour’. Onder de noemer ‘Theatres On Fire’ zal de band met deze compleet nieuwe voorstelling het vuur van de Hydra, het veelkoppige monster waarnaar hun laatste cd is vernoemd, naar de theaters brengen.

Tijdens deze bijzondere tour, die enkel in Nederland plaats vindt, zal de band de grenzen van het theatrale aftasten. Met nieuwe arrangementen, visuele experimenten en speciale uitvoeringen zal Within Temptation een nieuwe kant van ‘Hydra’ onthullen.

Frontvrouw Sharon den Adel: “We hebben in 2012 voor het laatst de theaters aangedaan in Nederland dus we kijken enorm uit naar deze nieuwe tour. Naast materiaal van ons nieuwe album zullen we natuurlijk ook de bekende hits spelen in speciale arrangementen. Daarnaast zullen we ook nummers spelen die we nog nooit live hebben uitgevoerd. Ook zullen we het publiek verassen met een magisch, splinternieuw decor en spectaculaire effecten.”

De kaartverkoop voor de 19 shows tellende tour start op 2 mei 2014. Kaarten zijn te koop via www.within-temptation.com of via de websites van de theaters.