Within Temptation

Band in uitverkochte Heineken Music Hall.

Op 2 stond rockband Within Temptation met een geheel uitverkochte show in de HMH. Voor vandaag staat er nog een tweede optreden in de Amsterdamse concerthal gepland.

De band introduceerde in de Heineken Music Hall hun nieuwe album ‘Hydra’ “Het is voor ons de eerste keer dat we in de HMH spelen en het is geweldig dat we een extra show kunnen aankondigen”, liet zangeres Sharon den Adel eerder weten.

“We zijn blij verrast dat onze eerste show in de HMH zo snel is uitverkocht. De dikke sound van ons nieuwe album Hydra vereist een locatie waar deze goed tot zijn recht komt, vandaar de keuze voor een zaal die speciaal gebouwd is voor een vet geluid.”In Amsterdam ging het gehele publiek gisteren uit zijn dak bij een ongeëvenaarde WT-show. @HMH

Delain verzorgde het voorprogramma in de HMH.

Fotografie: Esmee Burgersdijk