Adam Cohen

INTIEME SHOW OP 7 OKTOBER IN PEOPLE’S PLACE.

Op dinsdag 7 oktober komt Adam Cohen, een net zo getalenteerde singer-songwriter als zijn wereldberoemde vader Leonard, voor een intiem concert naar People’s Place in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit optreden – dat geheel in het teken zal staan van zijn in september te verschijnen nieuwe album – start op zaterdag 7 juni om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Het ontbreekt Adam Cohen, zoon van muzikale grootheid Leonard Cohen, niet aan talent. Maar ook niet aan lef. Zo liet hij de pop-rockstijl van zijn eerdere muziek achter zich om, zij het eerst schoorvoetend, uiteindelijk vol overgave in de voetsporen van zijn beroemde vader te treden.

Adam Cohens eerste internationale succes kwam met het album ‘Ex-Girlfriends’, dat hij in 2004 met zijn band Low Millions uitbracht en waarop hij met veel bravoure al zijn ex-vriendinnen met naam en toenaam durfde te bezingen. Toch bleek hij muzikaal gezien nog niet op het juiste spoor te zitten. Pas toen hij inging op het verzoek om aan een tribute-concert voor zijn vader mee te werken, werd hem zijn muzikale pad duidelijk: hij zou in de voetsporen van zijn vader treden. In 2011 bracht hij het album ‘Like A Man’ uit, een eerbetoon aan het werk van zijn vader. Poëtische, ingetogen en intieme folkpop-nummers als ‘What Other Guy’ en titelsong ‘Like A Man’ werden door Cohen sr. als “world-class lovesongs” omschreven.

Al twee keer eerder pakte Adam Cohen zonder enige moeite Amsterdam in met zijn talent en charisma en zal dat in oktober ongetwijfeld nog een keer doen. Een wereldster in wording dus.

Dinsdag 7 oktober
ADAM COHEN
People’s Place (presented by Paradiso) – Amsterdam
Entree: €  15,-  (incl. daglidmaatschap / excl. servicekosten)
Kaartverkoop start op zaterdag 7 juni om 10.00 uur via www.paradiso.nl, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Adam Cohen op www.adamcohen.com  of op Facebook.