Counting Crows

BAND MET DE SOMEWHERE UNDER WONDERLAND TOUR NAAR DE HEINEKEN MUSIC HALL.

Counting Crows heeft vandaag aangekondigd dit najaar hun wereldtournee Somewhere Under Wonderland  in Europa te zullen voortzetten. De band die ook wel bekend staat als een van de meest dynamische live bands van het moment begint hun Europese tour op 1 november in Birmingham en reist naar steden zoals Glasgow, Londen, Parijs, Berlijn, op vrijdag 14 november de Heineken Music Hall in Amsterdam en de tour eindigt op 23 november in Milaan.

Over de komende tour zegt Adam Duritz: “Probably the coolest thing about a career like ours is the chance to really see the world. I’ll never forget when we landed in London to start our first European tour, or what it was like to go for a walk in the middle of the night after a show and end up at the Eiffel Tower. European tours are magic. I cannot wait.”

Tijdens deze tour zullen er nummers van het aanstaande album ‘Somewhere Under Wonderland’, hun eerste nieuw materiaal in zeven jaar, en hits van voorgaande albums voorbij komen. De release van het zevende album ‘Somewhere Under Wonderland’ staat gepland in september en is hun eerste studio album sinds ‘Saturday Nights & Sunday Mornings’ uit 2008.

De reguliere kaartverkoop begint vrijdag 13 juni. Daarnaast is er voor de concerten van Counting Crows ook een beperkt aantal VIP experiences beschikbaar. Voor meer informatie ga naar countingcrows.com. De tour loopt nog door in 2015. Meer data worden spoedig bekend gemaakt.

Counting Crows,  bestaande uit   Adam Duritz (zanger), Jim Bogios (drummer), David Bryson (gitarist), Charlie Gillingham (toetsenist), David Immergluck (gitarist), Millard Powers (bassist) and Dan Vickrey (gitarist), heeft meer dan 20 miljoen albums wereldwijd verkocht nadat ze in 1993 doorbraken met hun multi-platinum album ‘August and Everything After’.

Bekend om het creëren van unieke en innovatieve concerten en behorend tot de lijst van beste live bands, treedt Counting Crows, naast de optredens in Europa, deze zomer ook op in Noord Amerika. Dit gedeelte van de tour start op 11 juni in Tampa Florida en reist af naar belangrijke markten inclusief hun thuisstad Berkeley, en eindigt op 17 augustus in het historische Greek Theatre in Los Angeles. Voor meer informatie en concertdata ga naar www.countingcrows.com

COUNTING CROWS – Somewhere Under Wonderland Tour

Vrijdag 14 november, Heineken Music Hall – Amsterdam

Aanvang: 19.00 uur, Entree: 49 euro (exclusief servicekosten)