Django Wagner

Ambassadeur Jack’s Casino Festival van het Levenslied 2014.

Traditiegetrouw benoemt het Festival van het Levenslied elk jaar een ambassadeur. Deze ambassadeur zet zich in voor het voor het Nederlandse lied in binnen- en buitenland. Frans Bauer, Johnny Hoes, Marianne Weber en Danny de Munk werden al eerder onderscheiden.Op de 24e editie werd groots uitgepakt met Django Wagner, hij kreeg een prachtige onderscheiding en een grote bos bijpassende “Levenslied” rozen.

Django een veelgevraagd artiest en is ongekend populair. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”. Met zijn imposante stemgeluid staan de geluidsboxen letterlijk te trillen door de geweldige sound, daarnaast is Django een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.

De onderscheiding die Django kreeg als ambassadeur van het Festival van het Levenslied kan in de prijzenkast naast de Zilveren Harp, een blijk van waardering uitgereikt door de BUMA, zijn “Party Award” en verkiezing tot de ‘populairste artiest’ van Nederland.

Het feit dat Django’s nieuwste album Samen… zich afgelopen vrijdag meteen in de top 3 van de GFK Album Top 100 – tussen Coldplay en Michael Jackson! – nestelde, onderstreept eens te meer zijn populariteit.

www.djangowagner.nl

Foto: Harold Versteeg