Jason Mraz

Zanger op 1 oktober voor uniek concert naar Carré Amsterdam.

Op woensdag 1 oktober komt Jason Mraz voor een uniek akoestisch concert naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De voorverkoop hiervoor begint vrijdag 20 juni om 10:00 uur.

Sinds hij 15 jaar geleden begon te spelen in koffietentjes in zijn woonplaats San Diego, heeft Jason Mraz met zijn soulvolle folkpop over de hele wereld zijn positieve vibes verspreid.

Zijn echte doorbraak kwam met I’m Yours uit 2008. Deze single bracht hem onder andere 2 Grammy Awards en zijn status als wereldster. Ook de singles Lucky, een duet met Colbie Caillat, en Butterfly van het album “We Sing. We Dance. We Steal Things” waren echte radiohits.

Op 14 juli komt Mraz zijn nieuwe album Yes! uit. Het is zijn vijfde album, maar zijn eerste volledig akoestische album. Het is voor Mraz een droom die uitkomt. “[I have] always wanted to make an acoustic album. It’s taken me years to develop the right songs, musicians, and arrangements”, zegt hij. Niemand minder dan Mike Mogis (bekend van o.a. Bright Eyes en Rilo Kiley) produceerde dit album.

Op 30 juni komt de eerste single van dit album, Love Someone, uit

Zijn concert in Carré is een unieke gelegenheid om Jason Mraz in een kleine, intieme en akoestische setting te zien, en te horen natuurlijk.

Jason Mraz

Woensdag 1 oktober, Carré – Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur, Entree: €59, €56, €29 (exclusief servicekosten)

Foto: Charlona Teerlink