Kris Berry & Perquisite

KRIS BERRY & PERQUISITE BRENGEN ALBUM UIT IN JAPAN.

Het album ‘Lovestruck Puzzles’ van Kris Berry & Perquisite zal, naar aanleiding van de succesvolle ontvangst in Nederland, op 16 juli in samenwerking met P-Vine Records worden uitgebracht in Japan. Dat maakte Unexpected Records vandaag bekend. Perquisite: ‘Japan is altijd heel belangrijk geweest in mijn muzikale carrière dus ik kijk erg uit naar deze release!’ Kris Berry: ‘Ik ben trots; dit is heel bijzonder!’ Mikiya Tanaka van P-Vine Records: ‘We zijn zeer vereerd om Kris Berry & Perquisite’s prachtige muziek te mogen introduceren in Japan. Kris’ gevoelige stem en Perq’s rijke geluid zullen warm ontvangen worden door Japanse muziekliefhebbers.’

Het gezamenlijke album van Kris Berry & Perquisite kwam september vorig jaar uit in Nederland en werd met veel enthousiasme ontvangen door de pers. Single ‘Let Go’ werd megahit op 3FM en daarnaast werd ‘Lovestruck Puzzles’ genomineerd voor de 3FM Awards in de categorie ‘Beste Album’. Onlangs schreef het duo voor de ‘Nacht van de Vluchteling’ het nummer ‘Birds On Branches’, dat zij live uitvoerden in één van de laatste uitzendingen van Pauw & Witteman.

Momenteel doen Kris Berry & Perquisite, na twee succesvolle clubtours, met hun band de zomerfestivals aan en treden zij op 21 juni op tijdens de opening van het nieuwe Tivoli Vredenburg.

Foto: Hans Kreutzer