Monarck Festival

Once upon a time… MONARCK FESTIVAL.

Eenmalig festival op Paleis Soestdijk

Zaterdag 21 juni en zondag 22 juni vindt het unieke en eenmalige MONARCK festival plaats, op een wel heel bijzondere locatie. Dit weekend staan de paradijselijke hoftuinen van Paleis Soestdijk, die voor het eerst in de geschiedenis worden opengesteld voor een festival, volledig in het teken van toen en nu. Met 12inchCity als organisator weet je zeker dat je niet zomaar op een grasveld komt te staan, maar deze locatie is wel heel uniek!

Flaneer –met champagne in de hand- door de tuinen van het paleis. Geniet van oesters en aardbeien met op de achtergrond trompet spelende herauten en klassiek van bakelieten 78 toerenplaten. Strijk met een luxe picknickmand neer op de zachte zitkussens die verspreid zijn door de paleistuinen. Luister naar de Mariachi waar Prins Bernhard vervend liefhebber van was, doe mee aan oud Hollandse spelen en eindig de dag dansend op soulfull deep- en techhouse en hitjes uit de 80’s en 90’s. Kortom; koninklijk genieten!

Toegangskaarthouders maken allemaal kans op koninklijk vervoer. Vier kaarthouders worden opgehaald[1] en op majestueuze wijze naar het festivalterrein gebracht. Geheel in stijl gekleed? Wie weet word jij op authentieke wijze bij de ingang opgehaald en maak ook jij een waar koninklijk entree!

De line up wordt verzorgd door 12inchCity (o.a. CODE AM Radio Kootwijk, Graefenthal en FLOAT) in samenwerking met RAUW (o.a. Joost van Bellen), Nachtbrigade (o.a. Into The Woods Festival en Super Social bij Chicago Social Club) en Nachtcollege. Ga voor meer informatie over de hostingpartijen, de volledige line-up, vervoer en overnachtingsmogelijkheden naar de website.

Heb je tot op heden nog geen ticket gekocht? Via deze link koop je voor €32,50 je ticket to royal Paradise!