Oude Haven Jazz

Een jazzy zondagmiddag in Rotterdam.

De Oude Haven Rotterdam presenteert op zondag 6 juli vanaf 15.30 uur ‘Oude Haven Jazz’. Een jazzy zondagmiddag met optredens van oa. Giovanca, Dennis Koolen & The Cool Quest. Op deze ‘s zomerse dag wordt de pittoreske Oude Haven omgetoverd tot een gezellig festival waar jong en oud genieten van verschillende optredens, good food en een fijne sfeer. De kick-off van de middag neemt zangeres Giovanca voor haar rekening bij het ‘CitizenM hotel’. Giovanca kennen we van het succesvolle laatste album, Satellite Love; een warme soulvolle plaat uit 2013.

Music, Food & Drinks!

Het sfeervolle uitgaansgebied de Oude Haven is op zondag 6 juli dé plek om de zomer muzikaal in te luiden. Met de langsvarende bootjes en de uitgestrekte terrassen langs de kade zetten we in op een unieke jazzy zomerzondag met vrienden en familie. Vanaf 15.30 uur zal Giovanca aftrappen met een intiem concert in het CitizenM Hotel. Publiek dat hierbij wil zijn moet zich eerst aanmelden via de site, er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Met lekkere grooves en een energieke liveshow speelt de jonge dynamische band Dennis Kolen & The Cool Quest, iedere zaal plat. De funky Hiphop en Soulvolle Jazz die hen zo herkenbaar maakt, zal ongetwijfeld een heerlijke vibe achterlaten in de Oude haven. Naast dit spectaculaire optreden zijn er dit jaar meerdere mobiele acts. De Oude Haven Jazz Bakfiets en een rollende piano gaan langs alle terrassen en geven hier ludieke shows weg.

 

De Oude Haven in Rotterdam

De Oude Haven Rotterdam kent een lange historie. Het uitgebreide horeca-aanbod, de pittoreske sfeer en de centrale ligging maken het een uitgaansgebied bij uitstek. Oude Haven Jazz is onderdeel van North Sea Round Town. Dé opwarmer van het North Sea Jazz Festival, dat tussen 27 juni en 13 juli één groot muziekspektakel van Rotterdam maakt.

 

—————————————————————————————————————————————-

 

Details:    Oude Haven Jazz 2014

Datum       Zondag 6 juli 2014

Locatie      De Oude Haven, Rotterdam

Tijd            15:30 uur – 22.00 uur

Entree       gratis

Website     http://www.oudehaven.nl/