RTL Zomerfestival

Festival groots gevierd in Zwolle.

Het ‘RTL Zomerfestival’ was een groot succes vandaag met ruim 15.000 festivalgangers in Zwolle. Alain Clark trapte het RTL Zomerfestival af op mainstage gevolgd door Roy Donders, Miss Montreal, DJ Ruud Feltkamp, Nick & Simon, Ali B en de Grote Improvisatie Show Singalong met Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jamai Loman. Guus Meeuwis sloot de avond op spectaculaire wijze af.

In de ‘RTL Zomertuin’ werden alle activiteiten druk bezocht. Zo toog een groot deel van het publiek naar de Roy Donders’ modeshow in de RTL5 tuin en stond het rijen dik voor het fotomoment met de GTST-sterren. Tijdens de optredens van Julia van den Toorn, Ben Saunders, The I Luv Holland Band en ‘The Daddies’ op de RTL4 stage stonden de bezoekers uitbundig te swingen.

Ook de Koning Voetbal Quiz in de RTL 7 area en de spelen in de Nationale Postcodeloterij truck werden fanatiek gespeeld. BBQ-liefhebbers konden bij Herman den Blijker hun hart ophalen.

De Burgemeester van Zwolle: “Feest in het park: het is altijd iets bijzonders. Het RTL Zomerfestival in Park de Wezenlanden in Zwolle is al bijna een traditie, na deze derde editie. Uitstekende artiesten, een prima sfeer en het vooruitzicht van een mooie zomer. Als burgemeester van Zwolle weet ik natuurlijk dat onze stad een goed bereikbaar is voor dit soort aansprekende publieksevenementen. Ik vind het mooi om te zien en horen dat publiek en artiesten door de inzet van RTL ook steeds beter de weg naar gastvrij Zwolle weten te vinden. Top!”

Fotografie: Arnold vd Horst