The Gaslight Anthem

Band op 15 november naar de Heineken Music Hall.

Op zaterdag 15 november komen New Jersey rockers The Gaslight Anthem voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert begint vrijdag 20 juni om 10:00 uur.

Als een liefdesbaby van Bruce Springsteen en The Clash, zo klinkt The Gaslight Anthem. Rauwe, melodieuze rock & roll met een punk-attitude die sinds het debuut Sink Or Swing de hele wereld heeft veroverd. Met de trits The ’59 Sound (2008), American Slang (2010) en Handwritten (2012) groeide The Gaslight Anthem uit van melodieuze punkband tot stadionrockers met het hart op de  juist plaats. De afgelopen jaren stonden de Amerikanen o.a. op Glastonbury, Pinkpop en Coachella en vorig jaar speelden ze zelfs in Wembley Stadium.

Op 15 augustus brengen frontman Brian Fallon & co hun vijfde album Get Hurt uit. Op dit album, opgenomen in de legendarische Blackbird Studio in Nashville, breiden ze hun eigen bekende geluid uit met invloeden uit de folk en Americana. ‘It is an album that is heavier, and yet at the same time more intimate, than anything we have produced to date’, aldus de band in een eerste officiële reactie.

Tijdens de show in de HMH kun je dus veel nieuwe songs  verwachten, maar natuurlijk worden publieksfavorieten als “45”, Old White Lincoln en The ’59 Sound niet vergeten.

Als support nemen ze Bayside en Deer Tick mee.

OOR Presents

The Gaslight Anthem

supports: Bayside + Deer Tick

Zaterdag 15 november, Heineken Music Hall – Amsterdam

Aanvang: 19.00 uur, Entree: €32 (exclusief servicekosten)

Foto: Paul Barendregt