The Jacksons

EXCLUSIEVE SHOW VAN THE JACKSONS OP 30 JULI IN PARADISO

Op woensdag 30 juli geven Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson een concert in Paradiso. The Jacksons hadden talloze R&B, soul, funk en disco-hits tussen 1964 tot 1990. Vooral in de jaren zeventig en tachtig waren de vijf broers dé toonbepalende act in de popmuziek. De kaartverkoop voor dit intieme concert in Paradiso begint op zaterdag 7 juni om 10.00 uur.

Op dansvloerhits als ‘ABC’, ‘Blame It On The Boogie’ en ‘I Want You Back’ dansen miljoenen mensen, al decennialang. De familie Jackson was de eerste familie die samen optrad en tot op de dag van vandaag zijn de Jacksons de beroemdste familie ter wereld. Na het overlijden van Michael Jackson in 2009 vatten zijn broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito het plan om samen op tournee te gaan als eerbetoon aan hun broer. In 2012 zagen Amerika en Canada de broers samen op het podium, met The Jacksons Unity Tour. In Europa traden ze op tijdens Night of the Proms en in de Heineken Music Hall  (voorjaar 2013) en werden ze bejubeld door de pers: “The Jacksons knallen”, “Jacksons stelen de show” en “The Jacksons zorgen voor daverende apotheose”.

Woensdag 30 juli

THE JACKSONS

Paradiso – Amsterdam
Entree: € 50,- (excl. servicekosten + lidmaatschap)
Kaartverkoop start op zaterdag 7 juni om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over The Jacksons op www.thejacksons.com en op Facebook.

Foto: Terrence Wong Swie Tan