Watermät

Mysterieuze DJ/Producer brengt zomerhit uit in Nederland.

“We don’t know much about Watermat, but sometimes hearing the music is just enough” 5/5 – Earmilk

“It’s a heart and head bullseye that is fated to be a future dj set, compilation, opening party, festival moment of moments for many” 5/5 – DMC UK Buzz Chart

‘Bullit’ wordt getipt als de ultieme zomer anthem van 2014. Spinnin’ Deep (Spinnin’ Record’s deep house afdeling) presenteert met trots Watermät met Bullit. Deze frisse zomer track werd al benoemd tot Essential New Tune door Pete Tong in zijn BBC Radio 1 show en krijgt sindsdien wereldwijd steeds meer support. 

Ook op radio 538 en Slam FM is ‘Bullit’ nu al een favoriet.

Op dit moment staat de track op nummer 1 in de Nederlandse itunes dance chart en is hij al meer dan anderhalf miljoen keer bekeken op Youtube. ‘Bullit’ krijgt support van onder andere Aeroplane, Tensnake, Tube & Berger, The Magican, Fatboy Slim, David Guetta, Nicky Romero, Sander van Doorn en NERVO. Ook Tiesto tipte ‘Bullit’ als beste zomer track van 2014. Dat het nummer een breed publiek aanspreekt is op de dansvloer overduidelijk te zien. ‘Bullit’ was een mega hit op de afgelopen editie van de Miami Music Week en zal de komende maanden ook zeker te horen zijn op veel feesten en festivals.

Watermät

Er is een nieuwe underdog in de house scene! Watermät is een Franse DJ/Producer die al jaren nummers componeerde en produceerde voor andere artiesten. In 2013 besloot hij dat het tijd was om zelf het podium op te gaan en zijn liefde voor house muziek te delen met de wereld. Hij bracht zijn eerste EP “Sparks” uit in eigen beheer en vanaf dat moment ontstond er een buzz rondom de mysterieuze Watermät.

iTunes NL:

https://itun.es/i6gJ2ZL

Spotify NL:

Volg Watermät:

Facebook: https://www.facebook.com/WatermatMusic?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/watermatmusic

Soundcloud: https://soundcloud.com/watermat