Wooferland

WOOFERLAND FESTIVAL VERBINDT HAAR PUBLIEK MET HOUSE-CLASSICS.

Wooferland tovert op zaterdag 30 augustus het Recreatiegebied Spaarnwoude opnieuw om tot een groot feest der herkenning. Het enige echte house classics festival van Nederland mag na tien jaargangen intussen met recht een klassieker worden genoemd. Het succes ligt echter dieper dan slechts het programmeren van de oude helden uit de dance scene. De magie van Wooferland is meer dan de som der delen. Het spreekt een steeds bredere doelgroep aan, zowel oud als jong, die weinig op hebben met het individualisme vandaag de dag en juist op zoek zijn naar interactie met gelijkgestemden. Kleinschalig en sociaal. De sfeer is ontspannen, gezellig en vergelijkbaar met de eerste house party’s in de jaren negentig. Het festival is de verbindende factor van al deze unieke mensen: de Woofers. Samen bouwen ze er ieder jaar weer een ouderwets goed feest van. All together: we are Woof!

Wooferland pakt voor deze editie uit met hoofdacts als Billy Nasty, Tom Harding, Steve Rachmad en Mr. C. De line-up van het festival is verdeeld over drie volwaardige area’s. De programmering is net zo breed als het aanbod van muzikale stijlen van begin jaren ’90 tot halverwege de 00’s: van acid house, oldschool en techno, naar trance en hardhouse. Wooferland biedt uiteraard podium aan helden als Per, Erick E, Miss Djax, Dano en Spider Willem, maar nodigt het ook een aantal nieuwe “oude bekenden” uit. Dit jaar zijn dat: Olav Basoski, Yves Deruyter, Zen en live act Acid P3o3wer, en dat is slechts een kleine greep uit het totale aanbod.

Wooferland vindt zaterdag 30 augustus plaats op de magische grond rondom de Grote Vijver in het Recreatiegebied Spaarnwoude te Halfweg, van 12.00 tot 23.00 uur.

Ticket zijn uitsluitend verkrijgbaar via: www.wooferland.nl.

www.facebook.com/wooferland.festival