Afrojack

Afrojack in oktober naar de Ziggo Dome.

Op vrijdag 17 oktober zal Afrojack een uniek concert geven in de Ziggo Dome tijdens het Amsterdam Dance Event. Dit heeft hij zojuist zelf aangekondigd op Radio 538. De voorverkoop voor deze show start aanstaande woensdag, 2 juli, om 10:00 uur.

Vorig jaar verzorgde de wereldberoemde dj/producer nog een twee en een half uur durende solo set in een uitverkochte Heineken Music Hall. Dit jaar zal de dj het publiek trakteren op een show die qua productie ongeëvenaard zal zijn in Nederland. ‘The sky is not the limit, dus ik wil met deze show alles wat ik hiervoor heb gedaan overtreffen‘, aldus Afrojack. Over de details wil hij nog maar weinig kwijt.

De 26-jarige dj/producer uit Spijkenisse bracht op 19 mei wereldwijd zijn debuut album ‘Forget The World’ uit, waar beroemde artiesten zoals Sting, Snoop Dogg en 30 Seconds to Mars aan hebben meegewerkt. Het album bereikte  de tiende plaats in de Amerikaanse album charts. Tijdens een bezoek aan RTL Late Night kreeg Afrojack -echte naam Nick van de Wall- te horen dat de singles ‘The Spark’ en ‘Ten Feet Tall’ maar liefst zes keer de platina status hebben behaald in Nederland.

Afgelopen vrijdag vloog hij even op en neer naar New York voor een live optreden tijdens Good Morning America, alwaar niemand minder dan Sting hem bijstond tijdens het nummer ‘Catch Tomorrow’.

De komende maanden zullen in het teken staan van de verdere promotie van het album wereldwijd. Afrojack staat deze zomer in de grote clubs op Ibiza en zal ook te zien zijn op grote festivals zoals Tomorrowland en Ultra Europe, en op de eerste editie van het Sky City Festival in Amsterdam.

Radio 538 presents

Afrojack

Vrijdag 17 oktober, Ziggo Dome – Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur. Entree: €52,50 (excl. servicekosten)