Angus & Julia Stone

Muzikaal duo op 26 november a.s. naar de Heineken Music Hall.

Vanavond spelen Angus & Julia Stone live in het Amsterdamse Bostheater, een show die razendsnel uitverkocht. Vorige week nog bezorgden broer & zus de bezoekers van Best Kept Secret festival kippenvel op het hoofdpodium. Op 26 november a.s. keert het duo terug naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Kaarten kosten €32,50 en zijn vanaf vrijdag te koop.

Met ieder een succesvolle solocarrière voelden Angus en Julia Stone er weinig voor om opnieuw samen de studio in te duiken voor de opvolger van A Book Like This (2008) en Down The Way (2010). Het was uiteindelijk de legendarische producer Rick Rubin die ervoor zorgde dat broer en zus warm liepen voor het idee van een nieuwe plaat.

What the fuck…?

Het titelloze derde album dat 1 augustus a.s uitkomt klinkt net zo spontaan als de totstandkoming ervan. Het bekende folkgeluid van Angus en Julia, aangevuld met de ervaringen die beiden als soloartiest opdeden. “We landed in LA and were looking at each other, ‘What the fuck are we going to do?’” grapt Angus. “We had no idea how it would come together. We decided that we would only move forward with the record if it felt real, felt like the right thing… I think this is what made the record what it is.”

Ticketinfo

Kaarten voor het HMH-optreden van Angus & Julia Stone kosten €32,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via Eventim.nl. De ticketverkoop start vrijdag 4 juli om 10:00 uur.