Ares

RELEASEPARTY EERSTE ALBUM ARES OP ZATERDAG 4 OKTOBER IN MEZZ

Na twee uiterst succesvolle EP’s dropt rapper Ares dit najaar zijn eerste album ‘Road Trip’. Om dit hoogtepunt te vieren, is er op zaterdag 4 oktober een releaseparty in Mezz, Breda. De kaartverkoop voor deze releaseparty – inclusief optreden van Ares himself- is per direct gestart via de website en de kassa van Mezz.

De carrière van Ares is in een stroomversnelling geraakt sinds zijn performance bij de finale van BNN’s The Next MC. Daarnaast is hij live te horen geweest op 3FM, Slam FM en zelfs Radio 1 en werd hij genomineerd voor een State Award voor beste nieuwkomer.

Zowel zijn eerste single ‘Regenboog’, als de eerste EP ‘Zolang De Wereld Draait’ zijn goed ontvangen en hebben de jonge mc een deal met gerenommeerd label Top Notch bezorgd. Dankzij optredens op onder andere Mundial, De Wereld Draait Buiten en Woo Hah heeft ook het grote publiek kennis mogen maken met het talent van Ares, want live staat hij meer dan zijn mannetje. Bovendien is hij door 3voor12 en OOR uitgeroepen tot één van de grote beloftes voor 2014.

Die voorspelling maakt hij waar, want in afwachting van zijn debuutalbum ‘Road Trip’ dat dit najaar zal verschijnen, wint Ares nu al iedereen voor zich met de EP ‘100.000 Plekken’. De EP heeft op de dag van release al de eerste plek in de iTunes Hiphop/Rap charts bereikt en is door 3voor12 getipt als “Hollandse Nieuwe van de Maand”. Met de komende optredens tijdens o.a. Appelsap en Solar en uiteraard met de release ‘Road Trip’ belooft de ster van Ares alleen nog maar verder te rijzen.

Zaterdag 4 oktober 2014

ARES – ‘Road Trip’ releaseparty
Mezz | Breda
Entree: € 8,- (incl. servicekosten)
Kaartverkoop is per direct gestart via www.mezz.nl en de kassa van Mezz.

Kijk voor meer informatie over Ares op www.aresroadtrip.tumblr.com en op Facebook.