Bishop Nehru

RAPPER OP ZATERDAG 6 SEPTEMBER IN BITTERZOET.

Op zaterdag 6 september staat van de uiterst talentvolle rapper Bishop Nehru live op het podium van Bitterzoet in Amsterdam. De kaartverkoop voor het eerste solo-optreden van Nehru in Nederland start op vrijdag 25 juli om 10.00 uur via de website van Paradiso, Ticketmaster Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Bishop Nehru is pas 17 lentes jong maar wordt door zijn oldschool flow, complexe teksten en frisse sounds gezien als hét mega-talent binnen de hiphop. Zijn talent ligt niet alleen bij het rappen; ook voor het produceren van zijn eigen muziek en het regisseren van zijn eigen clips draait Nehru zijn hand niet om. Deze unieke bijzonderheid is niet onopgemerkt gebleven, want Nehru heeft inmiddels een lucratieve deal gesloten bij het label van Nas, is hij uitgeroepen tot “Youth Rap Talent of the Week” door WorldStarHipHop.com en heeft hij live onuitwisbare indruk weten te maken op festivals als SXSW en als support act van o.a. Wu-Tang Clan.

Na twee fantastische EP’s heeft Nehru afgelopen maart samen met het eveneens immens populaire Disclosure de single ‘You Stressin’ uitgebracht en onlangs dropte hij in samenwerking met MF Doom de track ‘Darkness’. De single met MF Doom is in de eerste 24 uur meer dan 85.000 keer bekeken en ook meteen een goede voorbode van het album NehruvianDOOM’, dat in september zal verschijnen.

Bishop Nehru is er eentje om in de gaten te houden; iedereen, die hem begin deze maand live heeft kunnen zien als support van Nas in TivoliVredenburg, zal dat zeker beamen.

 

Paradiso presenteert
BISHOP NEHRU
Zaterdag 6 september 2014
Bitterzoet  – Amsterdam
Entree: €  15,-  (exclusief servicekosten)
Kaartverkoop start op vrijdag 25 juli om 10.00 uur via www.paradiso.nl, www.ticketmaster.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Kijk voor meer informatie over Bishop Nehru op www.bishop-nehru.com of op Facebook.